Sikko Mulder

Website en huistijl voor beeldend kunstenaar

Sikko Mulder is kunstschilder en maakt verfijnde structuurschilderijen. Daarnaast geeft hij cursussen tekenen en schilderen op locatie de Lawei te Drachten. Dit laatste gebeurde tot nu toe in dienstverband, maar door sluiting van het betreffende kunstencentrum staat Sikko vanaf zomer 2015 als docent/ZZP-er op eigen benen.

Vanwege deze nieuwe status maakten we een nieuwe website. En omdat deze website twee doelgroepen heeft, maakten we op de home-pagina twee ingangen: een ingang naar Sikko Mulder - beeldend kunstenaar en een naar Sikko Mulder - docent.

Op de docentpagina kunnen cursisten zich opgeven voor de verschillende cursussen. Aan de opgave koppelden we ook een facturatiemethode zodat e.e.a. efficiƫnt verloopt. Bovendien worden cursisten toegevoegd aan een database met adressen voor de nieuwsbrieven. Via deze nieuwsbrieven kan dan de communicatie met de cursisten verlopen.

Ter promotie van de teken- en schildercursussen hebben we flyers en visitekaartjes ontwikkeld. De flyers worden verspreid in Drachten en omgeving, bijv. bij bibliotheken en winkels voor kunstenaarsbenodigdheden.

Kijk op www.sikkomulder.nl.

sikkomulder-website

Bewaren